Villkor

Köpvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast genom vårt kontaktformulär på vår hemsida eller maila oss på kundservice@megaloppis.net

  1. Köp

Vid beställning av utställarplats träffas avtal om köp när Megaloppis bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av Megaloppis.

  1. Priser

I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU.

  1. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

3.1 Faktura (endast inom Sverige)
Avgiften för att betala mot faktura är 29 kronor. Vi använder Payson för faktura och du hittar deras villkor https://www.payson.se/sv/anvandarvillkor/

3.2 Kortbetalning
Vi använder Payson för säkra kortbetalningar. Läs mer om Payson och betalningar här: https://www.payson.se/sv/privat/paysonkonto/

3.3 Direktbetalning via internetbank.
Betalning via banken sker genom Payson. Läs mer om Payson här: https://www.payson.se/sv/privat/paysonkonto/

  1. Ångerrätt och öppet köp

Bokning av utställarplats undantags distansköpslagen enligt praxis gällande evenemang. Detta innebär att du som kund inte har rätt att ångra ditt köp efter det att vi har bekräftat din bokning.

  1. Återbetalningar Återbetalning kan ske när vi inte kunnat ge dig som kund önskad plats. Återbetalning sker via Payson. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.
  2. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på kundservice@megaloppis.net) Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

  1. Force MajeurI händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

Hur behandlar vi din personliga information?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

Vilken information samlar vi in? 

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver ha dina kontaktuppgifter för att kunna få kontakt med dig om problem skulle uppstå vid din beställning.

Vill du boka mot faktura så måste vår samarbetspartner Payson ha ditt personnummer.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Payson sköter kortbetalningar via oss.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag.

Ta bort din information från vår databas

Den enda informationen som vi behåller är din e-postadress. Resterande information sparas bara som underlag för den ekonomiska transaktionen.

Vill du inte att vi har din e-postadress i vår databas för informationsbrev så kan du maila oss så tar vi bort den.